Zaptec Go Malmö

Zaptec Go Malmö
Söker du efter en snabb och smidig installation av Zaptec Go laddboxar i Mamlö? Då har du kommit rätt! Våra erfarna elektriker är specialiserade på Zaptec Go och ser till att din installation sker effektivt och korrekt. Zaptec är känt för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, vilket gör det till ett utmärkt val för ditt hem eller företag. Låt oss ta hand om din installation så att du kan börja ladda din elbil på det mest bekväma sättet. Boka din installation här eller kontakta oss idag för mer information och för att boka din installation!
Beställ här! 
Email: kontakt@chargefy.nu
Tlfn: 0793 391 391

 

 

 

Laddbox Göteborg

Installera din Zaptec Go i Malmö

Zaptec Go står i framkanten av hemmaladdningsinnovation, skräddarsydd för den moderna bilägaren och framtagen med stolthet i Norge. Denna enhet är inte bara en manifestation av nordisk innovation och miljövänlig teknologi, den är också särskilt anpassad för att möta de unika utmaningarna och behoven hos bilägare i Malmö och resten av Norden. Med Zaptec Go får du tillgång till avancerade funktioner som inbyggd 4G-anslutning, dynamisk lastbalansering och möjligheten att integrera solcellsladdning, vilket gör den till en oöverträffad lösning för ditt hemmaladdningsbehov.

 

Anpassad för att maximera effektiviteten i ditt laddningsrutin, låter Zaptec Go dig utnyttja de mest kostnadseffektiva elpriserna med sin kapacitet på 22 kW och stöd för 3-fasladdning. Dessutom är den byggd för att stå emot de skiftande nordiska klimatförhållandena, fungerande perfekt i temperaturer från isande -30 °C upp till varma +40 °C, vilket gör den idealisk för Malmös varierande väderförhållanden.

 

Med bekräftad driftsäkerhet genom rigorösa tester av Elsäkerhetsverket i Sverige, utgör Zaptec Go den optimala laddstationen för både hybridfordon och elbilar i Malmöområdet. Genom att investera i en Zaptec Go, tar du inte bara ett steg mot en grönare framtid, utan säkrar även en bekväm och pålitlig laddningslösning anpassad för Malmös unika förhållanden.